Sjabloon

Hier kan een sjabloon van een aangemaakt worden van een vergadering met agendapunten. Dit sjabloon kan tijdens het aanmaken van een vergadering gebruikt kan worden.

1

Klik op de knop [Organisaties] (u ziet nu het overzicht van de organisaties waar u deel van uitmaakt).
Klik nu op het potloodje dat achter de naam van de organisatie staat (u ziet nu het overzicht van de organisatie).

2

Klik nu op de knop [Sjabloon] (u ziet nu het overzicht van de sjablonen van de betreffende organisatie).
Om een sjabloon toe te voegen klikt u op de knop [+ Nieuw sjabloon].

3

In het onderdeel "Algemene informatie" moet eerst de naam van het sjabloon ingevoerd worden bij "Titel".
Voer achter "Titel" de naam in en klik op [Opslaan] (het sjabloon is nu aangemaakt).

4

In het onderdeel "Agendapunten" kunnen nu de agendapunten toegevoegd worden.
Klik op [+ Nieuw agendapunt] om een agendapunt toe te voegen.

5

Het onderdeel agendapunt wordt nu getoond, voer bij titel de naam van het agendapunt in.
Voer eventueel ook een toelichting in bij het agendapunt en klik op [Opslaan].

6

Na het opslaan komt u weer in het overzicht van het sjabloon, voer hier eventueel meer agendapunten in op dezelfde wijze. Klik in overzicht van het sjabloon op [Opslaan] om het sjabloon op te slaan.

In het overzicht van het sjabloon kan eventueel de volgorde van agendapunten worden aangepast met behulp van de driehoekjes omhoog en omlaag die er achter staan. Om een agendapunt te bewerken moet er op  geklikt worden.
Door op  te klikken wordt het betreffende agendapunt verwijderd.