Vergaderstukken

In het onderdeel vergaderstukken staan de vergaderstukken welke toegevoegd zijn bij ieder agendapunt.
Achter ieder vergaderstuk staat een icoontje met een pijltje naar beneden, door hier op te klikken krijgt u de mogelijkheid het bestand te downloaden of te openen. Als u er voor kiest om het vergaderstuk te downloaden dan kunt u het bestand lokaal opslaan. Door hier voor openen te kiezen wordt het bestand geopend in het programma dat voor dat type bestand als standaard geselecteerd is op uw computer, bijvoorbeeld Adobe acrobat reader voor pdf bestanden.

Vergaderstukken mailen naar derden

Een deelnemer aan een vergadering heeft de mogelijkheid om elk vergaderstuk die hierin is meegenomen te mailen naar iemand buiten de vergadering. Achter het document staat een enveloppe waar men op kan drukken op dit mogelijk te maken.

Annotaties

Petear biedt u de mogelijkheid om aantekeningen en notities te maken in de vergaderstukken, deze worden ook wel annotaties genoemd. Het maken van annotaties komt uitgebreid aan bod onder "Annotaties".
Om reeds bestaande annotaties te bekijken moet u eerst een vergaderstuk openen. De volgende stappen zijn nodig om reeds bestaande annotaties te openen:

1

Klik op het agendapunt en vervolgens op de naam van het vergaderstuk.
Het vergaderstuk is nu geopend.

2

Rechts zit de knoppenbalk voor het maken van annotaties.
Boven in het scherm zitten maximaal zes knoppen voor het bewegen door het vergaderstuk.

Bewegen door het vergaderstuk

Terug

Dit brengt je terug naar het overzicht van de agendapunten.

Bladeren

De volgende stappen zijn nodig om te bladeren door de pagina’s:

1

Klik op [Bladeren] (er komt er een balk naar beneden met een overzicht van alle pagina’s).
Selecteer de pagina die u wilt zien (u gaat meteen naar de betreffende pagina).

2

Als u klaar bent met bladeren klik dan nogmaals op [Bladeren].
Hierop verdwijnt de overzichtsbalk weer.

Bladwijzers

Een bladwijzer is een handige tool om snel en gemakkelijk naar een vooraf gedefinieerde pagina te gaan.
De volgende stappen zijn nodig om naar een bestaande bladwijzer te gaan:

1

Klik op [Bladwijzers]. Er opent zich een nieuw venster.
Dit is een overzicht van alle bladwijzers in dit vergaderstuk.

2

Selecteer de bladwijzer van de pagina waar je naar toe wilt gaan.
Het bladwijzer overzicht wordt gesloten daarna ga je meteen naar de betreffende pagina.

Overzicht gemaakte aantekeningen

Dit is een overzicht van alle notities en memo’s in dit vergaderstuk:

1

Klik op [Aantekeningen] (er opent zich een nieuw venster).
Selecteer de notitie of memo die u wilt zien.

2

Het  overzicht wordt gesloten en u gaat meteen naar de pagina waarop deze notitie staat.
Nu kunt u het notitieblokje openen of de memo direct lezen.