Deelnemers aan de vergadering

In het  "Deelnemers" blok kunt u deelnemers beheren, individueel of per groep.
Het toevoegen van een deelnemer gaat als volgt:

1

Klik in het blok "Deelnemers" achter "Zoek persoon of groep" in het invulveld en vul (een deel van) de naam van de deelnemer of groep in. Petear zal zelf suggesties doen voor de naam die u zoekt.

2

Zodra de juiste naam verschijnt klikt u op die naam, deze deelnemer wordt toegevoegd.
Nu kunt u één of meerdere rollen toewijzen.

3

Dit doet u door een vinkje te zetten onder "Beheerder" of één van de overige rollen te selecteren.
Klik vervolgens op [Opslaan] (u komt nu in het overzichtsvenster van de zojuist aangemaakte vergadering).

Deelnemers toevoegen in beeld

Een beheerder heeft het volledige beheer over de vergadering. Standaard is degene die de vergadering aanmaakt beheerder. U kunt de rol Beheerder aan meerdere deelnemers toekennen. Deze mensen kunnen dan ook de gegevens van de vergadering wijzigen. Van de rollen Voorzitter, Secretaris en Notulist kan er maar één zijn.

Tip!

Zorg voor continuiteit, zorg dat er altijd twee beheerders zijn bij een vergadering, als een beheerder ziek wordt kan de andere beheerder de beheertaken overnemen.

Berichten versturen

Met de knop [Stuur bericht] kunt u een bericht versturen naar de deelnemers. Volg de volgende stappen:

Klik op [Stuur bericht], er opent een nieuw venster.
Vul het onderwerp en het bericht dat u wilt versturen in.

Klik op [Opslaan]
De deelnemers krijgen nu het bericht in hun mailbox