Hoe werkt de app

In de appstore van Apple kunt u de app van Petear downloaden. Na het installeren dient u er rekening mee te houden dat de URL van de organisatie bij de instellingen wordt ingevoerd. Sommige organisaties hebben een alternatieve URL maar voor mijn.petear.nl is dat https://mijn.petear.nl.

Petear kan zowel met als zonder verbinding met het Internet worden gebruikt. Om online te werken surft u hier heen.
De app biedt de ondersteuning om offline te kunnen werken met Petear. De webapplicatie en de app kunnen naast elkaar worden gebruikt.

In de offline versie van Petear heeft een deelnemer aan een vergadering de beschikking over zijn vergaderstukken.
Ook kan hij deze stukken voorzien van annotaties. Wanneer de deelnemer in het webgedeelte aantekeningen heeft gemaakt, worden deze aantekeningen overgenomen in de app.

Wanneer de deelnemer aantekeningen maakt in de app, worden deze aantekeningen op het moment dat de app wordt gestart en er is verbinding met het internet, automatisch gesynchroniseerd. U kunt uw aantekeningen dus niet kwijtraken.

De app beschikt over de volgende mogelijkheden:

• Offline werken

• Openen van vergaderingen waarvoor u bent uitgenodigd

• Maken van aantekeningen bij een vergadering

• Bekijken van acties die bij de vergadering horen

• Openen van een vergaderpunt

• Aantekeningen toevoegen aan een agendapunt

• Openen van een document

• Annotaties toevoegen aan een document