Annotaties

Zoals u in papieren vergaderstukken annotaties kunt maken kan dat ook in Petear.
Deze functionaliteit is onder gebracht in een knoppenbalk die rechts in scherm van een geopend vergaderstuk zit en bestaat uit vijf knoppen, deze worden behandeld in de volgende hoofdstukken:

Annotaties delen

Net als aantekeningen kunnen ook annotaties gedeeld worden met andere deelnemers.
U kunt aangeven met welke deelnemer(s) de annotaties gedeeld moeten worden.

1

Open een vergadering en vervolgens een agendapunt door er op te klikken.
Daarna kunt u een vergaderstuk openen door op de naam van het vergaderstuk te klikken.

2

Zet een vinkje achter iedere deelnemer waarmee de annotaties gedeeld moeten worden.
Klik op "Opslaan" om de gemaakte wijzigingen op te slaan en terug te gaan naar het vergaderstuk.