Inline tekst

Met deze functie kunt u inline tekst op het document plaatsen.
De tekst in deze inline tekst is zichtbaar op de pagina en kan overal op de pagina geplaatst worden.

1

Open een vergaderstuk en ga naar de pagina waar u een inline tekst aan toe wilt voegen.
Klik op de ABC knop waar geen kader omheen zit, hierdoor wordt de achtergrond van de knop lichtgrijs.

2

Klik op de plek in het document waar u de tekst uit de inline tekst wilt plaatsen.
Er opent zich een venster waarin u onder “Tekst” de aantekeningen kunt maken.

3

Onder “kleur” kunt u bepalen welke kleur de tekst moet hebbenn.
Bij "Tekststijl" kunt u het lettertype en de grootte van de letters bepalen.

4

Als u klaar bent met de invoer klik dan op [Opslaan] waarop het scherm sluit.
De tekst staat nu in het vergaderstuk.

Een inline tekst toevoegen in beeld

Een inline tekst aanpassen of verwijderen

Het is mogelijk een inline tekst aan te passen, verwijderen en verplaatsen.

1

Open het vergaderstuk waarin u een inline tekst wilt wijzigen.
Ga vervolgens naar de pagina waar de te wijzigen inline tekst staat.

2

Klik op de inline tekst die u aan wilt passen (hierop wordt het inline tekst venster  geopend).
U kunt nu de inline tekst aanpassen en een ander lettertype kiezen.

3

U kunt de grootte van de letters veranderen en-of de kleur wijzigen.
Als u klaar bent klik dan op [Opslaan] om de wijziging te voltooien.

Het verplaatsen van een inline tekst doet u door er op te klikken en de muisknop ingedrukt te houden.
Vervolgens kunt u de inline tekst verslepen. De inline tekst komt daar te staan waar u de muisknop los laat.

Door op [Verwijderen] te klikken wordt de inline tekst verwijderd.

Let op! Hierbij wordt niet om bevestiging gevraagd.