Veelgestelde vragen

Toegang

Hoe log ik in?

Zodra u bent uitgenodigd voor een vergadering staat er een link in uw e-mail. Deze mail leid u Petear in waar u een wachtwoord aan kunt maken en vervolgens in kunt loggen. Het emailadres wat gebruikt is staat in deze email.

Als u reeds een account hebt gaat u naar de opgegeven link. Deze staat onder aan de ontvangen email.

Ik ben mijn wachtwoord kwijt, wat nu?

Gebruik de link in de uitnodigingsemail om in te loggen. Zodra u deze link hebt gebruikt ziet u het inlogscherm, waar de knop “wachtwoord vergeten” kan worden gebruikt. Als u de stappen doorloopt bent u binnen een paar minuten weer bij uw vergaderingen.

Wordt mijn browser wel ondersteund?

Alle recente browsers worden ondersteund. Een overzichtslijst vindt u hier.

Ik heb mijn uitnodigingsmail weggegooid, kan ik nog wel bij de vergadering?

Als u uw eerste uitnodigingsmail hebt weggegooid, kunt u bij de verwijderd items in u mailbox kijken. Vraag de organisator van de vergadering of deze opnieuw gepubliceerd kan worden. Zodra dit gedaan is krijgt u een nieuwe email.

Als u vaker in Petear hebt vergaderd kunt u een vorige link gebruiken of via de voor uw organisatie vaste link in de browser inloggen. Al uw vergaderingen komen dan tevoorschijn.

Na het invullen van mijn gebruikersnaam en wachtwoord opent Petear niet.

Dit kan komen doordat de cookies worden geblokkeerd door de browser. Als u bij de instellingen van de browser de cookieblokkering op een lager niveau zet, zal Petear geopend worden. Het kan zijn dat uw browser te oud is. Controleer bij hier welke browsers ondersteunt worden.

Werking

Ik heb geen internet, kan ik nu nog wel in Petear om mijn vergaderingen raad te plegen?

Petear kan zowel met als zonder verbinding met het Internet worden gebruikt. Voor het off-line werken met Petear moet u de Petear App gebruiker. Meer informatie over de Petear App vindt u hier.

Ik ga op vakantie, kan ik op mijn vakantieadres ook bij mijn vergaderingen?

Als er op het vakantieadres beschikking is over een internetverbinding, kan Petear gebruikt worden.

Ik wil graag een vergadering voorbereiden, hoe en waar doe ik dat?

Het voorbereiden van vergaderingen kan gedaan worden onder de knop Mijn Vergaderingen. De uitleg over hoe u een vergadering aan kunt maken vindt u hier.

Ik kan wel in Petear komen, maar de vergaderingen worden niet getoond.

Petear gebruikt Java. Dus zorg ervoor dat uw browser Java ondersteund en dat de meest recente versie hiervan geinstalleerd staat. Update hier.

Bij het openen van een document blijft Petear laden.

Petear maakt voor Internet Explorer 8 en 9 gebruik van flash. Een update hiervan kan de oplossing bieden,
deze kunt u hier downloaden.