Vergadering en vergaderstukken downloaden

In Petear kunt u een vergadering inclusief vergaderstukken en annotaties downloaden, ook alleen vergaderstukken met of zonder annotaties kunnen gedownload worden.

1

Klik op [Vergaderingen], zoek de juiste vergadering en open deze.
Klik op [Vergadering downloaden] of [Vergaderstukken downloaden].

2

Als er annotaties gemaakt zijn bij de vergaderstukken dan wordt er gevraagd of u deze annotaties aan het documentenset wilt toevoegen.

Klik vervolgens op Ja of Nee, afhankelijk van uw wens.
Nu kan het pdf bestand opgeslagen worden.