Systeemeisen

Petear is een webapplicatie en moet dus worden gebruikt in een browser.
Dit zijn de browsers die u voor Petear kunt gebruiken:

• Mozilla Firefox vanaf versie 10
  • Google Chrome vanaf versie 14
  • Internet Explorer vanaf versie 10
  • Opera vanaf versie 11.1
  • Safari vanaf versie 6

Op overige browsers bieden wij geen ondersteuning.

Systeem

Verder zitten er wel enkele voorwaarden aan het systeem waarop de browser draait.
Deze moet up- to-date zijn met betrekking tot updates en in het geval van Ipads of tablets voorzien zijn van recente firmware.
Het kan zijn dat er conflicten ontstaan door updates, wij adviseren u dan de browser in zijn geheel te verwijderen en opnieuw te installeren.

Randsoftware

Voor het openen van de gemaakte pdf’s is een pdfreader nodig, denk hierbij aan:

• Adobe Reader
  • Foxit Reader
  • Aldiko

Email instellingen

Voor mijn.petear.nl geld dat de mails worden verstuurd vanuit de organisator van de vergadering. Sommige bedrijven hebben daar echter bepaalde blokkades voor ingesteld waardoor de mails die verzonden worden niet aankomen. Om dit voorkomen kan de ict afdeling dan een zogenaamde spf-record invoeren. De links die ze nodig hebben zijn:

• a:smtp.saas.windinternet.nl
  • a:mijn.petear.nl