Gegevens

In Petear kunt u meerdere organisaties toe voegen en beheren. Als u naar "Organisaties" gaat dan ziet u tenminste één organisatie. De gegevens van deze organisatie kunt u aanpassen en u kunt een nieuwe organisatie toevoegen.

1

Klik op de knop [Organisaties] (U ziet nu het overzicht van de organisaties waar U deel van uitmaakt).
Klik vervolgens op [+ Nieuwe organisatie] (nu ziet u het venster “Algemene informatie”).

2

Voer nu alle gegevens in het venster “Algemene Informatie” in.
Klik in iedere witte balk en vul vervolgens de juiste gegevens in.

3

Klik op de knop [Opslaan].
(nu komt u weer in het overzicht “Organisaties” en kunt u de nieuw aangemaakte organisatie zien staan.)

Een nieuwe organisatie aanmaken in beeld

Wijzigen gegevens organisatie

1

Klik in het scherm "Organisaties" op het potloodje achter de naam van de organisatie die je wilt wijzigen. Je komt nu in het gegevensoverzicht van de organisatie.

2

Klik nu in het witte vak achter het onderdeel dat je wilt aanpassen en pas het aan. Als je een nieuwe beheerder wilt toevoegen, klik je in het “Beheerders” venster, achter “Zoek persoon” in het witte vlak.

3

Begin met de invoer van de naam, als Petear de juiste naam laat zien klik je er op. Als je een beheerder wilt verwijderen klik je op het "Minnetje” dat voor de naam van de beheerder staat.

4

De naam wordt meteen verwijderd uit de lijst.
Klik op de knop [Opslaan] als je klaar bent met de wijzigingen.