Budels kopen

Als organisatie kunt u er voor kiezen om het aantal vergaderingen dat u kunt aanmaken in bundels te kopen.

Koopt u een bundel van 10 vergaderingen dan kunt u daarmee dus 10 vergaderingen aanmaken in Petear.

1

Klik op de knop [Organisaties] (u komt nu in het overzicht "Organisaties").
Hier staan de organisaties waar u deel van uitmaakt.

2

Klik op het laatste icoontje achter de organisatie waar u een bundel voor wilt kopen (u komt nu in het venster “Bundels”).
Klik hier op de knop [Koop een nieuwe bundel].

3

Klik op de knop [Koop] achter de gewenste bundel (nu komt u in het scherm “Start betaling”).
Controleer of de gegevens juist zijn, indien dat het geval is, klikt u op [Verstuur], anders klikt u op [Terug].

4

U kunt nu een betaalwijze selecteren.
Kies een betaalwijze en doorloop de stappen die door uw bank of creditcard maatschappij aangegeven worden.

Na afronding van de betaling komt u in het scherm “Bundels”. In dit scherm krijgt u de melding “Betaling verwerkt”.
Hier kunt u de zojuist gekochte bundel(s) terug vinden.

Het aanschaffen van een bundel in beeld